lørdag den 16. juli 2011

Kolonihave og lejlighed - Herlig kombination

Vores boligsituation

Vi har en lejlighed i indre by i København på 4. sal, hvilket var passende da vi kun var os selv. Da vores søn blev født blev alting pludselig lidt mere besværligt. Han kunne ikke sove udenfor med mindre han sov i barnevognen i gården og det med at nå at komme op og ned fra 4. sal, når han havde tabt sutten inden han vågnede hang ikke sammen for os.

Et vennepar med kolonihave

Et vennepar havde et par år forinden købt en kolonihave i Skovlunde kombineret med en lejlighed på Vesterbro og det fungerede rigtig godt for dem. Jeg husker første gang de fortalte at de havde købt en kolonihave :-) Jeg syntes det var lidt mærkeligt og hvad fanden skulle de med sådan en, indtil jeg besøgte dem og måtte erkende at alle mine fordømme blev fuldstændig manet i jorden....Det var jo ikke en kolonihave men et sommerhus! Det lå kun 15-20 minutter i bil fra København, kostede ikke bondegård, huset var på ca. 50 m2 med 2 værelser, bad og toilet, køkken og stue samt en have på omkring 500 m2.

Gik i gang med at finde kolonihave

Vi var ikke klar til at flytte fra byen og havde heller ikke planer om det, men vi havde brug for et frirum og en have til vores søn. Et sted hvor vi kunne slappe af, han kunne sove udenfor og når han bliver lidt ældre, så nyde haven som børn nu gør samt få legekammerater på mange af de legepladser, som findes i kolonihaverne.

Så vi begyndte at lede efter kolonihaver i København, som samtidig var til at betale. For os skulle en kolonihave være et fristed, hvor vi kunne slappe af og det måtte ikke være en økonomisk tung på post på budgettet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar