tirsdag den 31. januar 2012

Nye cykler til hele familien

Nu har alel fået en ny cykel (dog ikke den mindste) så vi er klar til den nye sæson i kolonihaven – planen er at vi vil cykle ture fra kolonihaven og ud i naturen samt mellem vores kolonihave venner.

Der er faktisk en del skøn natur i hele området. I den ene retning (mod byen) ligger der et stort område med en sø samt en fold med køer og får, hvor alle er velkommen til at gå tur, altå inde i selve folden mellem dyrene. Vi skal naturligvis lade cykler stå udenfor :-) Ungerne elsker at komme så tæt på dyrene samt kaste sten i vandet.

Cykler vi i den modsatte retning, så er der også en sø, hvor der er mulighed for at fiske og give ænderne mad. Der er et stort stisytem, som bevirker at vi kan cykle med ungerne uden nogen trafik og bare nyde den dejlige natur med marker og græssene køer.

Vi købte alle cykler online og fik dem leveret til vores kolonihave, hvor jeg så brugte et par timer på at få dem samlet og efterspændt. Priserne var perfekte til dette behov vi havde og tør godt anbefale andre at kigge på Coop’s udvalg af cykler.

Vi har allerede planlagt en tur i den kommende weekend medmindre sneen kommer først – måske vi ses derude :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar